Virtual reality op het NVRD Jaarcongres 2019

De start voor een kennissessie over VR in de afvalwereld.

Van NVRD Jaarcongres 2019 naar VR kennissessie met Clever Consultancy en VR Owl
Het NVRD Jaarcongres 2019 is alweer een paar weken geleden. Daarom even een kleine terugblik naar deze leuke dag.

Met VR achter het stuur van de vuilniswagen

Tijdens het congres stond de VR-film centraal op onze stand. Kreeg je de VR-bril op je neus? Dan waande je jezelf éven in een andere wereld… De wereld van de chauffeurs op de weg. Vanaf de voertuigcontrole tot aan het wegrijden van de weegbrug, achter het stuur van je vuilniswagen beleefde je een dag uit het leven van de chauffeur.

Training Baas over de Boordcomputer

De VR-film is onderdeel van de training ‘Baas over de Boordcomputer’. Een speciale training voor chauffeurs met een mobile device in hun wagen. Het NVRD Jaarcongres was een mooi moment om de training en film te introduceren aan bezoekers.

Kennissessie VR in de afvalwereld

Tijdens het congres werd duidelijk dat veel bezoekers nieuwsgierig zijn naar wat virtual reality nog meer kan betekenen in de wereld van afval en milieu. Daarom organiseert Clever binnenkort een kennissessie hierover. Dat doen we in samenwerking met VR Owl, de maker van onze eigen film.

Meer weten?

Wil je op de hoogte gehouden worden van de deze kennissessies of wil je meer weten over deze bijzondere training voor chauffeurs? Laat het ons weten via onderstaande button.

Geschreven door Matti Nijboer.