Controle afvaltransport komt steeds vaker voor

Met deze trainingen ben jij goed voorbereid!

Controle afvaltransport? Met deze training zorg jij voor het juiste transportdocument en de begeleidingsbrief bij Clever Consultancy
Controles op afvaltransport, je hoort het steeds vaker. Zorg jij er als planner of weegbrugmedewerker voor dat de chauffeur met de juiste documenten de weg op gaat? Top! Veel te vaak gebeurt dat namelijk niet of heb je niet eens door dat je de begeleidingsbrief verkeerd invult. En dat nemen we je niet kwalijk: de materie over de afvalstoffenwetgeving is namelijk best complex.

Training Afvalstoffenwetgeving op maat per software.
Bij Clever Consultancy volg je training in het juist hanteren van de Afvalstoffenwetgeving, op maat gemaakt per software waar jij mee werkt. Superhandig! Na de training maak je perfecte begeleidingsbrieven, zodat jouw collega’s goed voorbereid de weg op gaan.

Code 95 Digitale tachograaf en boordcomputer
Ben je chauffeur? En wil je ook wel meer weten over de documenten waar jij mee rijdt? Tijdens de Code 95 training over de Digitale Tachograaf en Boordcomputer wordt het onderdeel Begeleidingsbrief óók meegenomen. De afvalstoffenwetgeving wordt hier ook besproken. Ideaal, want tijdens deze training krijg je gelijk je punten voor de Code 95 én ben je weer helemaal up to date over het transportdocument.

Benieuwd naar het aanbod?
Meer weten over deze trainingen? We verzorgen ze InCompany of op onze eigen locatie. Neem gerust contact met ons op.