Clever Consultancy viert jubileum

Met een feestdag om nooit te vergeten.

Clever Consultancy viert jubileum met 12,5 jaar bestaan in Veenendaal.
Op 1 april 2023 bestond Clever Consultancy 12,5 jaar. Op deze dag hebben we flink de bloemetjes buiten gezet! Maar, voordat we je vertellen over het Clever Festival en hoe dit een dag werd om nooit te vergeten, nemen we je eerst even mee in de reis naar dit moment toe…

Hoe het allemaal begon…
Het was 1 oktober 2010 toen de Kamer van Koophandel kennis maakte met Jan en Erik. Cle-Ver Consultancy werd toen officieel opgericht. Ja ja, er zat toen nog een streepje tussen de Cle en de Ver.

Cle-Ver werd Clever
In 2015 was er zóveel werk te doen, dat Jan en Erik hun eerste medewerker nodig hadden. Vanaf die tijd kwamen er steeds meer collega’s bij het Cle-Ver team. Vanaf 2018 werd daarom maar besloten om het streepje tussen de Cle en de Ver weg te halen. Clever was nu natuurlijk duidelijk méér dan alleen Jan en Erik.

Lucky number 10
2020 was een bijzondere mijlpaal. In dit jaar bestonden we niet alleen 10 jaar, we hadden dat jaar ook nog eens 10 medewerkers in dienst. Hoe toevallig is dat?
Daarnaast begonnen we dit jaar met onze ijverige strijd om de FD Gazellenprijs. Want wie wil nou niet dat begeerde beeldje ontvangen? Wij wel natuurlijk! Gelukkig lukte dat ook. En niet alleen in 2020. Ook in 2021 en 2022 mochten we het beeldje in onze vitrinekast zetten.

Clever Festival
Onze meest recente mijlpaal vond afgelopen weekend plaats, op zaterdag 1 april 2023. De dag dat Clever Consultancy precies 12,5 jaar bestond. En dat hebben we geheel in Cleverstijl gevierd. Want wie ons een beetje kent, weet dat wij alles op onze eigen wijze doen. Zoals wij dat noemen: volgens ons Clever DNA.

Tijdens het Clever Festival hebben we dit weekend onze familie en vrienden laten zien wat dit Clever DNA betekent. ‘Work hard, play hard’ komt nog wel het dichtste in de buurt! Want met een flinke portie voorbereiding, onze schouders-eronder-mentaliteit en passie voor ons vak, hebben we met ons team 4 spannende escape rooms gemaakt, waar onze gasten onder tijdsdruk allerlei leuke opdrachten konden doen.

Huisvuilwagen als escape room
Marianka van ACV maakte de escape room extra spannend door aanwezig te zijn met de huisvuilwagen. Hierin lagen aanwijzingen verstopt en de deelnemers moesten vragen beantwoorden, om zo dichter bij de oplossing van de escape room te komen…

Koos de Vuilnisman
Ook de kinderen konden naar hartenlust knutselen, springen op het springkussen en aan de slag met gereedschap samen met Koos de Vuilnisman. Want hoe zit een systeemkast nou eigenlijk in elkaar? Welke waardevolle materialen kun je daaruit halen en wat gebeurt er nou uiteindelijk met al die materialen?

Feest, foodtrucks en een fantastische sfeer
In de festivaltent werd volop genoten van hapjes, drankjes en muziek. Er werd zelfs nog een huiskamerconcert gegeven, met een nummer dat speciaal voor Jan en Erik was geschreven. De foodtrucks waren fantastisch en de sfeer was geweldig. Gedurende de hele dag zagen we alleen maar blije gezichten, trotse familieleden en collega’s die het naar hun zin hadden. We hebben alles gegeven wat we konden, met als resultaat een dag om nooit te vergeten.