Wij zoeken een officemanager met passie voor structuur en duidelijkheid.

Ben jij enigszins een control freak, hou je van een database waarin alles op volgorde staat en heb jij oog voor detail? Dan zoeken we jou!

Vacature officemanager managementassistent solliciteer Veenendaal

DIT BEN JIJ

Jij bent pragmatisch en daadkrachtig ingesteld. Hoppa! De schouders eronder en gaan met die banaan. Jij weet hoe je orde schept in een (leuke!) cultuur waar collega’s graag direct en impulsief aan de slag gaan. Jouw opgeruimd-staat-netjes-mentaliteit (zowel op kantoor als in de systemen) vinden we daar heel prettig bij.

Op kantoor zorg je er graag voor dat alles op rolletjes loopt. Je houdt bij wat aangevuld moet worden, zorgt voor vervanging als iets kapot is en plant de nodige controles en trainingen op tijd in. Je begrijpt als geen ander dat het belangrijk is om klanten in een fijne omgeving te verwelkomen. Jij hebt oog voor die details.

Ook hou je nauwlettend in de gaten hoe alle projecten verlopen. Je kijkt naar geplande einddata, de voortgang, werkt alles graag bij in het systeem en checkt of alles klopt. Van klantgegevens tot urenregistratie. Valt je iets op? Dan trek jij aan de bel en zorg je voor een oplossing.

Tot slot: ons team heeft altijd veel goeie plannen, mooie projecten en innovatieve ideeën, waar we ook graag snel mee beginnen. Het beheren van al die plannen en het bewaken van de voortgang, daar kunnen we jou heel goed bij gebruiken.

DIT GA JE DOEN

 • Je doet het agendabeheer voor de directie.
 • Je plant vergaderingen, bereid ze voor en notuleert.
 • Je ontvangt de gasten en cursisten.
 • Je organiseert bijeenkomsten en evenementen.
 • Je ondersteunt collega’s bij hun projectmanagement.
 • Je structureert, borgt en beheert allerlei documentatie.
 • Jij bent 24 uur per week beschikbaar.
 • Je vindt hybride werken geen probleem.
 • En je bent één keer per twee weken op de vrijdagen op ons kantoor.

MET DEZE PROGRAMMA’S BEN JE BEKEND

 • De Microsoft Office programma’s (Word, PowerPoint, Excel, Teams en Sharepoint)
 • AFAS

Niet mee bekend? Ook niet erg. Je bereidheid om te leren vinden wij ook belangrijk.

OVER CLEVER CONSULTANCY

Clever Consultancy bestaat uit 1 team met 1 doel: bedrijven in de afvalbranche naar een hoger niveau tillen, door middel van informatiemanagement. Dat doen we door iedereen met meer gemak te laten werken met software. We selecteren bijvoorbeeld de software die het beste past bij de bedrijfsvoering van de klant, we begeleiden aanbestedings- en implementatietrajecten en we geven trainingen in applicaties en pakketten. Zo leren de gebruikers hoe de software werkt en ook waarom. Daarnaast maken we ons de nieuwe innovaties in de markt continu eigen, zodat we altijd het juiste advies kunnen geven. Want als de software goed werkt, dan werken mensen ook beter. Daar geloven we in.

READY, SET, GO!

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan als officemanager bij Clever Consultancy? De koffie staat voor je klaar. Wil je meer weten over deze baan of wil je solliciteren? Neem dan contact op via 085-0027772 of mail je CV en motivatie naar matti@cle-ver.nl.