Vacature: ben jij onze business consultant in spé?

Iemand met passie voor IT en de wereld van afval en milieu.

Vacature business consultant bij Clever Consultancy in Veenendaal

WAT GA JE DOEN?

Werk je bij Clever Consultancy? Dan help je bedrijven in de afvalbranche met alles wat op het snijvlak ligt tussen ICT en de organisatie. Van het schrijven van bedrijfsprocessen tot het digitaliseren van organisaties en van implementatietrajecten tot het behalen van de volgende stap in organisatievolwassenheid.

WAT ZOEKEN WIJ?

Om dat te kunnen, zijn we op zoek naar nieuw talent. Ben jij onze business consultant in spé en voel jij je helemaal thuis in de rol van projectmanager? You better call Clever!

Leuk voor jou om te weten: er zijn belangrijkere dingen dan alleen jouw cv. Wij kijken ook naar passie en talent. Jouw talent is voor ons niet alleen belangrijk, nee, we ontwikkelen het ook graag met je. We kijken naar wat jij nog meer in je mars hebt en welke talenten jij (misschien wel onbewust) bezit. Leuk voor jou én voor ons! Jij ontwikkelt jezelf en die persoonlijke aanvulling is voor ons als team belangrijk. Jouw individu maakt ons team zo nóg completer.

WIE BEN JIJ?

Iemand met (enig) verstand van de software, projectmanagement en mensen. Daar draait het bij Clever om: ons werk heeft pas zin, als onze klanten en hun medewerkers blij worden van ons geleverde werk.

Je hebt een opleiding of je hebt er geen. Maakt ons niet uit. Want wat jij niet weet, dat leren we je wel. Jouw schouders-eronder-en-handen-uit-de-mouwen-mentaliteit is voor ons het belangrijkst.

Dus ben jij iemand die:

  • tegen de klant zegt: “Geen zorgen, ik regel het voor je”?
  • snapt dat obstakels net puzzels zijn: er is altijd een oplossing, als je maar het juiste puzzelstukje hebt?
  • zo nu en dan even opstaat voor een praatje op de werkvloer?
  • zin heeft om als 18e collega ons team aan te vullen met kennis, ervaring, enthousiasme en hier en daar wat gekkigheid?

Dan zoeken we jou! Wij garanderen je een fijne werkplek, goede arbeidsvoorwaarden en een warm team, dat jou graag verwelkomt.

HOE NU VERDER?

Mail je motivatiebrief en CV naar Matti Nijboer via matti@cle-ver.nl. Wil je meer info? Bekijk dan onze website of bel ons even. 085-002 77 72.

Tot snel!