Over Clever

Het zit in ons Clever DNA:
De-handen-uit-de-mouwen-mentaliteit

Gemiddeld geven klanten een

8,4
Daar zijn we trots op!

Clever Consultancy: goed voor elkaar

Clever: het woord zegt het al. Een club slimme mensen met heel veel kennis van software en bedrijfsprocessen in de wereld van afval en milieu. Met een no-nonsense-instelling staan we dagelijks op de werkvloer bij onze klanten. Daar steken we onze handen uit de mouwen met maar 1 doel: iedereen met meer gemak en plezier laten werken met softwaresystemen.
Sinds 2010 doen we dit dus elke dag. Daarom weten we dat goede bedrijfsprocessen en de juiste inzet van software jouw bedrijf en je medewerkers écht helpt. Want als de software goed werkt, dan werken mensen ook beter. Beter met techniek en beter met elkaar. Daar geloven we in.

Clever is duurzaam

We hergebruiken onze kennis en soms recyclen we het. Door bijvoorbeeld elementen uit een vorig project te pakken en dit te combineren met nieuwe inzichten, methoden en middelen. Zo helpen wij je op een heel effectieve manier. Dat dit werkt, zien we terug in de cijfers: 40% van de commerciële afvalbedrijven is klant bij Clever Consultancy en 70% van de gemeentelijke instanties schakelt onze hulp in.

Gemiddeld geven klanten een 8,4 en daar zijn we trots op!

Voor elk bedrijf de juiste oplossing

Zo ook een oplossing voor onze klant in Noord-Holland, want daar liepen ze steeds tegen een aantal dingen aan:

  • Te veel en te complexe handelingen om de verschillende systemen goed te gebruiken
  • Veel dubbele vastleggingen van gegevens
  • Geen samenhang tussen de verschillende processen
  • Te veel tijdsverlies door verschillende systemen en te veel werk op papier

Met de inzet van software gaven we hun complete bedrijfsvoering een flinke boost. Door samen de bedrijfsprocessen te herschrijven en hun wensen in kaart te brengen, konden we hun perfecte software uitkiezen en implementeren. Het resultaat? Medewerkers die met de nieuwe software makkelijker, sneller, beter en met plezier hun werk doen. Een goede ontwikkeling voor het bedrijf en ook voor hun eigen klanten.

Benieuwd naar meer voorbeelden? Hier lees je over een paar projecten.

ONZE DIENSTEN