Trainingen in afvalsoftware

Softwaretraining in de afval- en recyclingsector

Bij Clever volg je allerlei trainingen. Bijvoorbeeld over hoe je afvalstroomnummers aanmaakt of hoe je bij het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA) een melding doet. Het maakt niet uit met welke software je werkt, want we weten precies hoe de softwarepaketten werken. Dat komt omdat we al meer dan 10 jaar inzamelaars, verwerkers en recyclers helpen met hun softwarekeuze.
Trainingen over software en afvalstoffenwetgeving bij Clever Consultancy voor de afvalbranche en de recyclingindustrie.

Ik heb veel baat gehad bij de cursus ‘Hoe overleef ik de afvalstoffenwetgeving’. Vooral bij het juist invullen van het begeleidingsformulier.

Sanne

Leerzame training gehad over de milieustraat met software van AfvalRIS! Zowel bij de theorie als bij de praktijktraining een goede sfeer.

Sian

Ontzettend informatief en een leerzame training over Jewel gevolgd. In een kleine groep, wat zorgt voor voldoende aandacht en genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

Maaike

Duidelijke en interessante training over software van PieterBas gevolgd. Goede trainers met veel ervaring en duidelijke uitleg.

Wouter

AfvalRIS is me helemaal duidelijk geworden. Erg prettig in een digitale wereld die niet helemaal de mijne is.

Mariëtte

Trainingen in software voor de afvalbranche

Welke cursus bij je past, hangt af van jouw vraag. Even een paar scenario’s op een rijtje, want er zijn natuurlijk nogal wat goede redenen om je kennis bij te spijkeren:

  • Je hebt net de nieuwste software draaiende. Je staat te popelen om ermee te werken. Jouw collega’s natuurlijk ook, want als het goed is maakt het jullie werk leuker, makkelijker en efficiënter. Je wilt beginnen. Maar… hoe dan?
  • Je werkt dagelijks met begeleidingsbrieven, je maakt afvalstroomnummers aan en je houdt je bezig met afvaltransport. Maar hoe zit die afvalstoffenwetgeving nou in elkaar?
  • Je bent nieuw bij het bedrijf en hebt nog geen idee van hoe het softwarepakket werkt. Collega’s zijn druk, je hebt 1 dag inwerktijd en wilt snel aan de slag.
  • Er is een nieuwe update van het systeem, met allemaal nieuwe functionaliteiten. Heel handig als je team dit in 1 keer goed gebruikt. Toch?

Een greep uit de mogelijkheden

Werk je met 1 van de onderstaande softwarepakketten en wil je er beter mee leren werken? Samen met jou plannen we je training graag persoonlijk in. Je volgt jouw training op onze trainingslocatie in Veenendaal of bij jou op kantoor. 1 op 1 of met een groep. Alles kan! Zit je softwarepakket er niet tussen? Laat het ons dan even weten. Onze trainers kunnen je vast verder helpen.

Word slimmer met software

Kennis is resultaat. Dat weet je natuurlijk zelf ook. En wat je nog niet weet, dat leren wij je wel. Sowieso is 1 ding voor ons belangrijk: een lach op jouw gezicht. Want hé, werk je met software, dan is wel zo fijn dat je dat ook leuk vindt.