OMS4Business en de afvalstoffenwetgeving

De afvalwetgeving snappen én tiptop toepassen in je software? Volg dan deze training.

OMS4Business, Afvalkennis.nl en Clever Consultancy geven training over afvalstoffenwetgeving
Tijdens de 1-daagse training ‘Hoe overleef ik de afvalstoffenwetgeving?’ leer je alles over de toepassing van de afvalwetgeving in de software van OMS4Business.

De training

“Iedereen kent de begeleidingsbrief, maar vul je die goed in? Dat is een van de vragen die aan bod komt tijdens deze training,” zegt Erik Verschoor. “Deelnemers leren niet alleen alles over de afvalstoffenwetgeving en wat ze op het geleidebiljet moeten invullen,” vult Hans Neele van Afvalkennis.nl hem aan. ‘We laten dat ook in de software van zien. Daardoor ervaren de deelnemers nog diezelfde dag hoe dat in de OMS4Business-software werkt. Vooral die combinatie is een van de sterke punten van deze training.”

Het maximale uit de software halen

“De training is bestemd voor iedereen die bij een afvalinzamelaar of -verwerker werkt en met begeleidingsbrieven te maken heeft,” vertelt Erik. Daarbij kun je denken aan planners, chauffeurs, weegmeesters, medewerkers van de milieustraat of verwerkingslocatie en administrateurs, maar ook applicatiebeheerders en teamleiders.

De deelnemers leren in 1 dag onder meer wat de meld- en registratieverplichting inhoudt, hoe ze een begeleidingsbrief correct moeten invullen, wanneer er moet worden gemeld aan het LMA en hoe ze hun afvalsoftware optimaal kunnen gebruiken om een begeleidingsbrief te maken. De training wordt voor de 1e keer in combinatie met OMS4Business georganiseerd. De training vindt plaats op 19 en op 26 juni 2020.

Meer weten?

Wil je meer weten over het programma van deze training? Neem dan contact met ons op.