Training AfvalRIS en de afvalstoffenwetgeving

Goed opstarten na je vakantie? Volg dan 1 van onze trainingen over AfvalRIS en de afvalstoffenwetgeving.

Training over afvalwetgeving met software van OMS4Business en Clever Consultancy
Gebruik je de software van AfvalRIS en wil je meer weten over de begeleidingsbrief, de meldplicht en het transport van afvalstoffen? In oktober en november kun je de training ‘Hoe overleef ik de afvalstoffenwetgeving met AfvalRIS’ volgen. Je kunt je al aanmelden.

Of je nou teamleider bent, de planning doet of op de wagen zit, je weet dit als geen ander: die begeleidingsbrief is niet makkelijk. Want wanneer ben je inzamelaar of vervoerder? Wat staat er eigenlijk op dat briefje en waarom is het zo belangrijk? Wanneer meld je jouw afvalstoffen bij het LMA? Inderdaad… hoofdbrekers.

Alles over het melden en registreren van afval in combinatie met AfvalRIS
Gelukkig bestaat de training ‘Hoe overleef ik de afvalstoffenwetgeving met AfvalRIS’. Want het goed melden en registreren van je afvalstoffen is geen simpele klus. Tijdens deze training leer je eerst de meld- en registratieverplichting van binnen naar buiten en weer terug. Daarna pakken we door. Hoe vul je deze info voor je begeleidingsbrieven goed in je software in? Welk hokje vink je aan en welke niet? Deze training combineren we met de software van AfvalRIS. Wil je deze training volgen maar gebruik je andere software? Neem dan even contact met ons op.

Je kunt je al inschrijven
Na deze training maak je perfecte begeleidingsbrieven en snap je het hoe en waarom van het melden en registreren van afvalstoffen. Voor, tijdens en na het afvaltransport. Alvast inschrijven? Dat kan! Klik op de button hieronder of bel ons voor meer info.