Training afvalstoffenwetgeving in combinatie met PieterBas

Volg woensdag 10 maart 2021 de training over de meldplicht, de rollen in het afvaltransport en de begeleidingsbrief.

Woensdag 10 maart geven Hans Neele en Tom Bolhuis opnieuw de training ‘Hoe overleef ik de afvalstoffenwetgeving?’. Dit keer weer in combinatie met het softwarepakket PieterBas. Eerder in 2020 werden deze trainingen gegeven in combinatie met OMS4Business, Clear.net en AfvalRIS.

Of je nou teamleider bent, de planning doet of op de wagen zit, je weet dit als geen ander: die begeleidingsbrief is geen piece of cookie. Want wanneer ben je inzamelaar of vervoerder? Wat staat er eigenlijk op dat briefje en waarom is het zo belangrijk? Wanneer meld je jouw afvalstoffen bij het LMA? Yep… hoofdbrekers.

Alles over het melden en registreren van afval in combinatie met PieterBas
Gelukkig bestaat de training ‘Hoe overleef ik de afvalstoffenwetgeving?’. Want het goed melden en registreren van je afvalstoffen is geen simpele klus. Tijdens deze training leer je eerst de meld- en registratieverplichting van binnen naar buiten en andersom. Daarna pakken we door. Hoe vul je deze info voor je begeleidingsbrieven goed in je software in? Welk hokje vink je aan en welke niet? Deze training combineren we met de software van PieterBas: PB4all. Wil je deze training volgen maar gebruik je andere software? Neem dan even contact met ons op.

Je kunt je al inschrijven
Na deze training maak je perfecte begeleidingsbrieven en snap je het hoe en waarom van het melden en registreren van afvalstoffen. Voor, tijdens en na het afvaltransport. Je kunt je al inschrijven.

Yes, ik schrijf me in!
2021-01-11T11:49:52+00:00

Wil je kennismaken?

Laat je gegevens achter en we bellen je terug voor een afspraak.

Contactgegevens Clever
085 – 002 77 72
info@cle-ver.nl

Kom langs bij Clever

Kom je liever langs voor een bakkie koffie?

Dit is ons adres:
Landjuweel 48, 3905 PH Veenendaal

WhatsApp chat