Dé training over de afvalstoffenwetgeving

Volg dinsdag 17 december de training over de meldplicht, de rollen in het afvaltransport en de begeleidingsbrief.

Training over afvalwetgeving met software van OMS4Business en Clever Consultancy
Dinsdag 17 december geven Hans Neele en Remco Schoonenberg van Afvalkennis.nl voor de 4e keer de training ‘Hoe overleef ik de afvalstoffenwetgeving?’. Dit doen ze samen met Erik Verschoor van Clever Consultancy.

Of je nou teamleider bent, de planning doet of op de wagen zit, je weet dit als geen ander: die begeleidingsbrief is geen piece of cookie. Want wanneer ben je inzamelaar of vervoerder? Wat staat er eigenlijk op dat briefje en waarom is het zo belangrijk? Wanneer meld je jouw afvalstoffen bij het LMA? Yep… hoofdbrekers.

Alles over het melden en registreren van afval in combinatie met PieterBas
Gelukkig bestaat de training Hoe overleef ik de afvalstoffenwetgeving. Want het goed melden en registreren van je afvalstoffen is geen simpele klus. Tijdens deze training leer je eerst de meld- en registratieverplichting van binnen naar buiten en andersom. Daarna pakken we door. Hoe vul je deze info voor je begeleidingsbrieven goed in je software in? Welk hokje vink je aan en welke niet? Deze training combineren we met de software van PieterBas: PB4all. Wil je deze training volgen maar gebruik je andere software? Neem dan even contact met ons op.

Je kunt je al inschrijven
Na deze training maak je perfecte begeleidingsbrieven en snap je het hoe en waarom van het melden en registreren van afvalstoffen. Voor, tijdens en na het afvaltransport. Je kunt je al inschrijven.