Gewijzigd Coronaprotocol

Afspraken op locatie naar aanleiding van de nieuwe maatregelen in september.

Vanaf 29 september 2020 hebben we opnieuw onze werkwijze aangepast naar aanleiding van het Coronavirus. Tot deze datum waren afspraken op locatie weer mogelijk, met inachtneming van onder andere het houden van afstand. Echter, door de aangescherpte maatregelen zijn ook wij genoodzaakt om onze afspraken en werkzaamheden online en vanuit huis uit te voeren.

Afspraken op locatie

Een bezoek aan jouw organisatie is op dit moment niet mogelijk. Natuurlijk betekent dat niet dat we niet voor je aan de slag gaan. Online en thuis kunnen we heel veel werk verzetten. Zolang de afspraken online en de werkzaamheden thuis uitgevoerd kunnen worden, houden we ons daarom vast aan deze nieuwe maatregelen en helpen we je met al je vragen.

In het geval de opdracht vraagt om fysiek aanwezig te zijn, dan zijn er uitgangspunten waar we naar kijken, voordat we aan deze vraag kunnen en willen voldoen. Echter, we gaan ervan uit dat dit hooguit in een uitzonderlijke situatie het geval zal zijn. Tot slot, en ook de belangrijkste, luisteren we naar de persoonlijke kijk van de consultant. Het gaat immers om zijn gezondheid en veiligheid. De consultant van Clever heeft daarom ook het laatste woord in de vraag om een afspraak op locatie.

Heb je vragen met betrekking tot een afspraak, opdracht of bepaalde werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden? Neem dan gerust even contact met ons op.

Bel of mail ons
2020-09-29T10:33:50+00:00

Wil je kennismaken?

Laat je gegevens achter en we bellen je terug voor een afspraak.

Contactgegevens Clever
085 – 002 77 72
info@cle-ver.nl

Kom langs bij Clever

Kom je liever langs voor een bakkie koffie?

Dit is ons adres:
Landjuweel 48, 3905 PH Veenendaal

WhatsApp chat