Diensten2020-04-15T08:04:19+00:00

Clever Consultancy

Goed voor elkaar

Over Clever Consultancy

Advies over software en bedrijfsprocessen in de wereld van afval en milieu

Clever adviseert organisaties in de afvalsector over software, bedrijfsvoering en IT. Of je nou een commercieel containerbedrijf bent of vanuit de gemeente afval verwerkt, je hebt software nodig om optimaal te kunnen werken. Alles staat met elkaar in verbinding: de klantenservice met de planning, de planning met de uitvoering, de chauffeurs in de vuilniswagens weer met de klant en zo gaat het cirkeltje steeds weer rond. Hoe je die processen zo goed mogelijk inricht, daar helpen wij je bij. En ook handig: wij kennen heel veel softwareleveranciers in Nederland en daarbuiten. Wij helpen je aan de juiste software.

Even alles op een rijtje, want wat doet Clever dan precies?

Softwareselectie

Jouw wensen en eisen brengen we in kaart. We houden rekening met de huidige software, de doelstellingen van jouw organisatie en de bedrijfsstrategie. Zo verzamelen, beoordelen en selecteren we de beste mogelijkheden van softwareleveranciers voor je.

Projectbegeleiding

Van het testen van de software tot het trainen van de gebruikers. Van het migreren van data tot aan het koppelen van systemen. Van A tot Z pakken we dit voor je op. Ook zorgen we ervoor dat de medewerkers in jouw organisatie weten wat ze te wachten staat, hoe het werkt en waarom.

Ondersteuning

Tijdens projecten of juist daarbuiten kun je soms wel wat extra handen gebruiken. Dan is een consultant van Clever fijn om erbij te hebben. Met de kennis van de software en ervaring met projecten worden ze echt een onderdeel van jouw team op de werkvloer.

Bedrijfsprocessen schrijven

Goede software kan je bedrijf heel goed ondersteunen. Maar, dan moet je wel bepaald hebben welke rollen je bedrijf heeft en welke software je daarvoor gaat gebruiken. Daarom brengen we bedrijfsprocessen in kaart en herschrijven we ze.

Het komt allemaal hierop neer: jij vertelt ons je wensen, wij vinden voor jou de oplossing. Door onze kennis over software en de leveranciers, krijg je van ons persoonlijk en specialistisch advies. En wat je ook van ons krijgt en wat we ook komen doen, we doen dit altijd samen met jou. Jouw wensen staan voorop, daar gaan we mee aan de slag.

WERKWIJZE

trainingen en opleidingen

Clever Trainingen & Opleidingen

Altijd op de eerste rij

Gemiddeld geven cursisten ons een

8,2

en daar zijn we blij mee!

Perfect werken met software uit de afvalsector

Ben je chauffeur op de vuilniswagen en toe aan de nascholing voor de Code 95? Wil je weten hoe je modellen en gebieden tekent, zodat je de meest perfecte inzamelroutes maakt? Of wil je alles over de afvalstoffenwetgeving weten én dat goed toepassen tijdens je werk? Volg dan een training bij Clever Trainingen & Opleidingen.

Het aanbod

We trainen je om de software waar je mee werkt perfect te gebruiken. Ook leren we je alles over wet- en regelgeving als het op afvalstoffen en -transport aankomt. Bij ons in Veenendaal of bij jou op het kantoor. Dat doen we onder andere voor:

  • Clear.net
  • Jewel
  • PieterBas
  • AfvalRIS
  • Afvalkennis.nl
  • Het CBR

Of je nou starter of vergevorderde softwaregebruiker bent, er is voor elk niveau een passende training of opleiding.

Het trainingsaanbod

Wil je kennismaken?

Laat je gegevens achter en we bellen je terug voor een afspraak.

Contactgegevens Clever
085 – 002 77 72
info@cle-ver.nl

Kom langs bij Clever

Kom je liever langs voor een bakkie koffie?

Dit is ons adres:
Landjuweel 48, 3905 PH Veenendaal

WhatsApp chat