Diensten2019-06-20T11:42:07+00:00

Clever Consultancy

Goed voor elkaar

Van P90-norm naar leidraad fysieke belasting

Advies over IT in de wereld van afval en milieu

Clever adviseert organisaties in de afvalbranche over software, bedrijfsvoering en IT. Daarbij kun je denken aan:

 • Softwareselectie
  Jouw wensen en eisen brengen we in kaart. We houden rekening met de huidige software, de doelstellingen van jouw organisatie en de bedrijfsstrategie. Zo verzamelen, beoordelen en selecteren we de beste mogelijkheden van softwareleveranciers voor je.
 • Projectbegeleiding

  Van het testen van de software tot het trainen van de gebruikers. Van het migreren van data tot aan het koppelen van systemen. Van A tot Z pakken we dit voor je op. Ook zorgen we ervoor dat de medewerkers in jouw organisatie weten wat ze te wachten staat, hoe het werkt en waarom.
 • Ondersteuning
  Tijdens projecten of juist daarbuiten kun je soms wel wat extra handen gebruiken. Dan is een consultant van Clever fijn om erbij te hebben. Met de kennis van de software en ervaring met projecten worden ze echt een onderdeel van jouw team op de werkvloer.
 • Bedrijfsprocessen schrijven

  Goede software kan je bedrijf heel goed ondersteunen. Maar, dan moet je wel bepaald hebben welke rollen je bedrijf heeft en welke software je daarvoor gaat gebruiken. Daarom brengen we bedrijfsprocessen in kaart en herschrijven we ze.

Het komt allemaal hierop neer: jij vertelt ons je wensen, wij vinden voor jou de oplossing. Door onze kennis over software en de leveranciers, krijg je van ons persoonlijk en specialistisch advies. En wat je ook van ons krijgt en wat we ook komen doen, we doen dit altijd samen met jou. Jouw wensen staan voorop, daar gaan we mee aan de slag.

WERKWIJZE

trainingen en opleidingen

Clever Trainingen & Opleidingen

Altijd op de eerste rij

Perfect werken met software uit de afvalsector

Wil je weten hoe je modellen en gebieden tekent, zodat je de meest perfecte inzamelroutes maakt? Wil je leren hoe je met software grofvuilafspraken maakt en mutaties in minicontainers registreert? Misschien ga je aan de slag als applicatiebeheerder of key-user en kun je wel wat hulp gebruiken om deze rol goed in te vullen? Volg dan een training of opleiding bij Clever Trainingen & Opleidingen.

Het aanbod
We trainen je om de software waar je mee werkt perfect te gebruiken. Bij ons in Veenendaal of bij jou op het kantoor. Dat doen we onder andere voor:

 • Clear.net
 • Jewel
 • PieterBas
 • AfvalRIS

Of je nou starter of vergevorderde softwaregebruiker bent, er is voor elk niveau een passende training of opleiding.

Het trainingsaanbod

Wil je kennismaken?

Laat je gegevens achter en we bellen je terug voor een afspraak.

Contactgegevens Clever
085 – 002 77 72
info@cle-ver.nl

Kom langs bij Clever

Kom je liever langs voor een bakkie koffie?

Dit is ons adres:
Landjuweel 48, 3905 PH Veenendaal

WhatsApp chat