Hoera, Clever Consultancy is 10 jaar!

Een nieuw tijdperk begint… Voor ons én voor jullie.

Clever Consultancy bestaat 10 jaar!
Gisteren was het exact 10 jaar geleden dat wij gestart zijn met Clever Consultancy. Dat hebben we natuurlijk niet ongemerkt aan het team voorbij laten gaan. Met het team afspreken op kantoor ging vanwege de Coronamaatregelen niet. Dan maar langs elke collega om deze mijlpaal te vieren!

Informatiesystemen: een nieuw tijdperk
Onze missie is vanaf dag 1 dezelfde geweest. Organisaties in de afval- en milieubranche zich verder laten ontwikkelen met de inzet van informatiesystemen. Voor ons startte gisteren het tweede decennium. Maar belangrijker nog: voor heel veel organisaties in de branche start zelfs een heel nieuw tijdperk. De huidige informatiesystemen zijn soms al 10, 15 of 20 jaar in gebruik en worden binnenkort niet meer ondersteund door de softwareleveranciers.

Het vervangen van deze inmiddels onmisbare hulpmiddelen in het bedrijf roept vragen op:

  • Wat gaan we hieraan doen?
  • Hoe gaan we over naar nieuwe informatiesystemen?
  • Welke alternatieven zijn er?
  • Hoe laten we het oude goed achter?
  • Waar kunnen we direct verbeteringen in doorvoeren?

De softwarekoers bepalen
Wij hebben voor deze vragen een compleet plan van aanpak gemaakt. Zo kunnen we ook de komende 10 jaar weer jouw gids zijn en samen jouw koers bepalen. Net zoals wij dat de afgelopen 10 jaar bij ruim 300 projecten en bijna 100 klanten ook hebben gedaan. Daar zijn we trots op. Ook zijn we dankbaar voor het vertrouwen, dat we van jullie hebben mogen krijgen.

Jouw informatiesystemen aanpakken
Ben je benieuwd naar wat dit plan inhoudt? Hoe je met weinig risico’s en een goed resultaat je oude informatiesystemen kunt vervangen? Neem dan contact met ons op.