Bedrijfsprocessen in de afvalbranche

Voor een optimale bedrijfsvoering en softwarekeuze

Bedrijfsprocessen: ze zijn de brandstof van je afvalbedrijf. Ze gaan net zo lang mee als je bedrijfsvoering. En voer je veranderingen door in je bedrijf? Dan veranderen je bedrijfsprocessen ook.
Clever Consultancy in Veenendaal

Een pragmatische club met concreet inhoudelijke kennis.

Michel, consultancy en beoordeling bedrijfsprocessen

Echte kennishebbers wat betreft de software. Ze weten hoe de markt in elkaar zit en kennen de afvalverwerkingsindustrie.

Pieter, implementatietraject

Het team van Clever heeft kennis van zaken. Ze begrijpen echt waar het over gaat en ze kunnen de situatie goed inschatten.

Jeroen, marktconsultatie en softwareselectie

Professioneel, meedenkend en vernieuwend.

Desiree, softwareselectie via aanbesteding

Clever heeft een goede feeling met de branche en durft dingen te zeggen.

Ron, consultancy

Eerst je bedrijfsprocessen, dan pas je software

Ben je toe aan nieuwe software omdat je je bedrijfsvoering wilt optimaliseren? Koop dan niet eerst de software om vervolgens de bedrijfsprocessen aan te passen. Je bedrijfsprocessen vormen de basis van je bedrijfsvoering, dus die zijn juist heel belangrijk.

Heb je nieuwe software nodig, dan kijken we eerst naar de dingen die in jouw bedrijfsvoering gaan veranderen. Zo weten we op welke punten we je bedrijfsprocessen gaan herschrijven. Daarna helpen wij je met welke software er het beste bij past. Precies op de goede volgorde dus. Dat kan ook betekenen dat je uiteindelijk meer dan 1 softwarepakket gaat gebruiken, om zo de beste mix van software voor jouw bedrijfsvoering te hebben.

Bedrijfsprocessen schrijven

Clever Consultancy weet als geen ander welke processen er plaatsvinden in bedrijven in de afval- en recyclingsector. Omdat we alle softwareleveranciers in Nederland kennen, weten we dus welke software waar bij past. Daarnaast werken onze consultants met methodieken om bedrijfsprocessen te visualiseren, te schrijven en te herschrijven. Wat daarin voor ons belangrijk is, is het behoud van het unieke karakter van jouw bedrijf. Want de kracht van jouw organisatie moet tot zijn recht komen met de juiste processen en de juiste software.

Herhaling is de kracht

Je begrijpt nu wel, dat je bedrijfsprocessen en software een samenspel zijn. Continue afstemming is daarom belangrijk. Ga dus niet voor een eenmalige verandering, maar hou ze nauwlettend in de gaten en optimaliseer ze wanneer je bedrijfsvoering verandert.

Wil je graag advies bij het vastleggen of herschrijven van je bedrijfsprocessen? Neem dan contact met ons op.

0
Projecten sinds 2010
0
Klanten in de Benelux
0
Voor onze dienstverlening
0
Clever consultants